But why?

Vi har nu varit hemma i en dryg månad och familjen har landat, skolan och jobbet har börjat och det finns alltså också en ny hund i familjen. Han har möjligen inte landat riktigt utan är sådär som en sjumånadersvalp, dvs enbart kottar och kolasås i öronen. Hans förra familj hade uppenbarligen inte övat honom på inkallning en enda gång och han dööhöööööhööööör ihjäääääähäääääl om man lämnar honom ensam i 30 sekunder eller mer. Vi jobbar på det. Möjligen låter det lite desperat när vi står ute på gården och vrålar, eftersom han numera heter Whisky. Men så får det vara.

Fb-flödet är också igång och jag känner bara att jag inte riktigt förstår reklamen som dyker upp ett dussin gånger om dagen.

tranås

Hela tiden är det just Tranås de vill sälja hotellrum i.

Varför???

Jo, jag har varit i Tranås. En gång. Jag har en bekant som bor där, i övrigt ser jag inga skäl i världen till varför jag skulle åka tillbaka just dit. Det är inte som att jag planerar en längre semester där i alla fall.

Men de kanske har lite balla chipssorter?

4 reaktioner på ”But why?

  1. Har aldrig varit i Tranås och inte längtar jag dit heller, trots den snygga bilden. F ö är jag imponerad av din energi med chipsen, ständigt nya sorter och smaker. Jag har gripits av estrellas linschips, det känns nästan lite nyttigt.

    • Energi och energi, det har mer blivit ett stående skämt i familjen ärligt talat. 🙂 Och sådär långt hemifrån finns det ju betydligt roligare sorter än på ICA. Men jag håller med dig om linschipsen, de känns nyttigare (fast jag vet inte om de är det?) och jag gillar dem.

      Om en månad ska jag till London med andra Granntanten. Men där lär det mest finnas Salt&Vinegar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s